Новини та події

Травневий акорд

05 Червня 2019

Весна у науковому парку почалася і закінчилася бурхливо - в останні дні травня відбулося декілька важливих подій.

У Unit City (Київ) за участі начальника НДЧ ДонНУ імені Василя Стуса С. Радіо та директора наукового парку Ю. Клименка пройшов Перший загальний всеукраїнський з’їзд учасників проекту Центрів підтримки технологій та інновацій (TISC), організований Національним офісом інтелектуальної власності та Мінекономрозвитку. Цікаві виступи організаторів та змістовні презентації он-лайн представників ВОІВ (Всесвітньої організації інтелектуальної власності) детально висвітлили проект TISC -  світової мережі Центрів підтримки технологій та інновацій. Основна ідея створення центрів – надати винахіднику послуги належної якості, ключова перевага центрів  – доступ до світових науково-технічних та патентних баз даних. 

Підписано угоду про партнерство та співробітництво із Центральною геофізичною обсерваторією імені Бориса Срезневського, яка регламентує взаємодію сторін у сфері моніторингу стану довкілля.

Представники наукового парку прийняли участь у позачерговому засіданні  Басейнової ради Південного Бугу, скликаному для схвалення фінансування гідротехнічних робіт в межах басейну. Дискусія показала, що процеси формування спільних рішень потребують вдосконалення.

ІНШІ НОВИНИ